Intialainen päähieronta

Anna mielen levätä

Intialainen päähieronta yhdistää tuhatvuotisen hierontaperinteen ja stressialttiin niska-hartiaseudun hieronnan. Eksoottisesta nimestä huolimatta kyse on länsimaiseen elämäntapaan sopivasta yksinkertaisesta ja rauhoittavasta hieronnasta, joka helpottaa stressioireita. Sulje silmät, anna ajatusten rauhoittua ja suo itsellesi hetki hengähtää.

Intialainen päähieronta hinta:

45 min. 54 €

60 min. 62 €

Intialainen päähieronta

Ilahduta läheisiäsi hieronta­lahjakortilla!

Hierontalahjakortti tarjoaa heille mahdollisuuden paeta arjen kiireitä, laskea stressitasoja ja nauttia täydellisestä rentoutumisesta. Olipa kyseessä syntymäpäivä, juhlapäivä tai kiitoslahja, hierontalahjakortti on varma tapa tehdä päivästä erityinen.

Hierontalahjakortti

Hemmotteleva stressipesu

Intialainen päähieronta rentouttaa niska-hartiaseudun, pään, kaulan, leuan ja rintalihasten alueen lihaksia ja parantaa pään verenkiertoa. Menetelmää voisi kuvata eräänlaiseksi stressipesuksi sen nopeasti stressiä purkavan vaikutuksen perusteella. Hoitotapahtuma on aina yksilöllinen; esim. hampaiden narskuttelijan keskushermostoperäistä kiputilaa hoidetaan parhaiten käsittelemällä vagushermoa ja purentalihaksia.

Intialaisen päähieronnan hyödyt

Päähieronta lisää verenkiertoa pään ja ylävartalon alueella. Hapen ja ravinteiden vaikutus paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu tällä stressin kuormittamalla kehon alueella. Lihas- ja hermokudosten rentoutuessa lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy. Tämä voi helpottaa erilaisia kiputiloja, kuten jännityspäänsärkyä. Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa nopeuttaen solujen uusiutumiskykyä ja edistäen tervettä hiustenkasvua. Silmien alueen verenkierron aktivoituminen puolestaan rentouttaa ja rauhoittaa silmien lihaksistoa kirkastaen katsetta ja vähentäen niiden väsymistä.

Intialaisen päähieronnan vaikutuksia

• rentouttaa niska-hartiaseudun, pään, kaulan, leuan ja rintalihasten alueen lihaksia

• vähentää stressiä

• lisää verenkiertoa

• tuo helpotusta päänsärkyyn ja migreeniin

• auttaa unettomuuteen ja parantaa unen laatua

• vähentää hampaiden narskuttelusta aiheutuvia oireita

• vähentää puhetyöläisten lihasjännitystä

• vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa

Päähieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti sekä kehoa että mieltä. Monien vaivojen helpottuminen tulee kuin sivutuotteena hyvälle ololle. Ja tottakai – hoito sopii myös hemmotteluun!