Purentalihas­hieronta

Helpottaa kipuja ja laukaisee stressiä

Purentalihasten hieronta rentouttaa narskuttelusta ja purentalihasten jännittämisestä aiheutuvia purentalihasten kireyksiä, helpottaa niiden aiheuttamia kiputiloja ja vapauttaa myös äänentuottoa sekä hengitystä.

Purentalihashieronta hinta:

45 min. 54 €

60 min. 62 €

Purentalihashieronta Seinäjoki

Ilahduta läheisiäsi hieronta­lahjakortilla!

Hierontalahjakortti tarjoaa heille mahdollisuuden paeta arjen kiireitä, laskea stressitasoja ja nauttia täydellisestä rentoutumisesta. Olipa kyseessä syntymäpäivä, juhlapäivä tai kiitoslahja, hierontalahjakortti on varma tapa tehdä päivästä erityinen.

Hierontalahjakortti

Koko elimistön hyödyksi

Purentaelimistön ongelmat ovat lisääntynyt viime vuosina huomattavasti. Merkittävimpiä taustasyitä ovat kuormittuminen, stressi, uniongelmat ja ahdistuneisuus ja perinnölliset taipumukset. Purentavirheillä on todettu olevan vähemmän merkitystä kipujen syntymiseen.

Leukojen jännittyneisyys ja hampaiden yhteen pureminen aiheuttavat päänsärkyä, huimausta, migreeniä, niska-hartiaseudun kipuja, kasvo- ja purentalihasten kipuja, palan tunnetta kurkussa, korvakipuja sekä suun rajoittunutta avautumista ja alaleuan liikehäiriöitä.

Rauhallinen ja rentouttava purentalihashieronta perustuu jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin. Käsiteltäviä hoitoalueita ovat yleisimmin niska-hartiaseutu, kallonpohja, rintakehän lihakset, purentalihakset, pää ja kasvot.

Koko elimistö hyötyy purentalihashieronnasta, sillä vagushermo on kehomme palautumisjärjestelmän pääkytkin. Vagus hermottaa kasvojen aluetta ja aktivoituu, kun purentalihasten jännitys hellittää. Se auttaa vähentämään stressiä ja ahdistusta aktivoimalla parasympaattista hermostoa. Kasvojen alueella hieronta on aina hellävaraista ja huomioon ottavaa.

Huoltaa myös ääntä

Purentalihashieronta tasapainottaa äänentuottoon osallistuvien lihasten toimintaa ja ehkäisee jännitystiloista aiheutuvia äänihäiriöitä; ääni ei kestä, ääni väsyy työssä tai puhe tuntuu raskaalta. Ylikuormittuneita ja jännittyneitä lihaksia rentouttava purentalihashieronta luo edellytyksiä tasapainoiselle puhe- ja lauluäänen tuottamiselle. Äänenhuoltoon liittyy vahvasti myös hengityksen lempeä säätely ja syventäminen.