Kuumakivihieronta

Syvärentouttava hierontaelämys

Kuumakivihieronta on ihana, syvärentouttava, stressiä laukaiseva ja energisoiva elämyshoito klassisen hieronnan ottein. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja antaa kokonaisvaltaisen hyvänolon tunteen. Se lievittää kipua, poistaa stressiä ja lisää sidekudoksen elastisuutta.

Kuumakivihieronta hinta:

60 min. 80 €

Kuumakivihieronta

Ilahduta läheisiäsi hieronta­lahjakortilla!

Hierontalahjakortti tarjoaa heille mahdollisuuden paeta arjen kiireitä, laskea stressitasoja ja nauttia täydellisestä rentoutumisesta. Olipa kyseessä syntymäpäivä, juhlapäivä tai kiitoslahja, hierontalahjakortti on varma tapa tehdä päivästä erityinen.

Hierontalahjakortti

Pintaa syvemmältä

Kuumakivihieronnassa käytetään erikokoisia sileäksi hiottuja basalttikiviä. Ne ovat tummia tulivuorenpurkauksissa muodostuneita laavakiviä, jotka sitovat lämpöä itseensä pitkään ja luovuttavat sitä hitaasti ja tasaisesti. Kivet liukuvat iholla kevyesti ja käsittely tuntuu miellyttävän pehmeältä. Lämmöllä ja kuumakivihieronnalla on endorfiinejä vapauttava vaikutus. Kivien lempeä lämpö vaikuttaa syvempiin kudoksiin saakka tuoden ainutlaatuisen rentoutuksen. Hieronta lisää ihon kollageenin joustavuutta ja vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Hoito antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen ja pehmentää ja kiinteyttää ihoa ja lämpövaikutus edistää voiteiden imeytymistä. Kuumakivihieronta aktivoi nesteiden poistumista ja vähentää siten elimistönturvotusta. Hoito vähentää arpikudoksen muodostumista sekä lievittää kipua trauma-alueella esim. plastiikkakirurgisen toimenpiteen jälkeen.

Kenelle kuumakivihieronta sopii?

Kuumakivihieronta sopii kaikille, joille sopii myös klassinen hieronta, mutta erinomaisesti henkilölle, joka on väsynyt ja stressaantunut. Kuumakivihieronta ei sovi, jos lämmönsietokyky tai tunto on alentunut. Lisäksi ihosairaudet, jotka eivät pidä kosteasta lämmöstä, akuutit tulehdukset ja ohentunut iho ovat hieronnan esteenä. Edellä mainitut eivät välttämättä estä kuumakivihierontaa, mutta ne tulee ottaa huomioon hoidon aikana.

Kuumakivihieronnan vaikutukset

• helpottaa stressiä, uupumusta ja unettomuutta

• tehostaa kuona-aineiden pois kulkeutumista

• kiihdyttää aineenvaihduntaa

• vähentää lihaskireyttä

• poistaa kiputuntemuksia

• syväkosteuttaa ihoa

• rentouttaa kehoa

• hemmottelee kokonaisvaltaisesti mieltä.